Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha viscut la Nit Electoral de les Municipals 2023 en directe per TV La Selva i Ràdio Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/29/2023 03:05:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logoBlanes ha viscut la Nit Electoral de les Municipals 2023 en directe per TV La Selva i Ràdio Blanes

Es va fer el seguiment minut a minut dels resultats de l’escrutini, amb connexions a les seus dels partits i valoracions dels candidats al plató de davant l’Ajuntament

El període més interessant al món de la comunicació local, sense cap mena de dubte, és quan se celebren les Eleccions Municipals, però més encara quan arriba el moment de fer el seguiment de la Nit Electoral. A partir de quarts de vuit del vespre, quan falten pocs minuts pel tancament dels Col·legis Electorals, es fan les darreres connexions i comencen els Informatius Especials dedicats única i exclusivament a parlar-ne.



Durant aquesta passada jornada del diumenge, els blanencs i blanenques van poder tenir l’oportunitat d’estar informats minut a minut de com estava evolucionant la Nit Electoral amb l’Informatiu Especial centrat en Blanes i completat amb les dades d’algunes poblacions d’arreu de la comarca. Ho van fer a través de l’emissió en directe de TV La Selva, així com per Ràdio Blanes i l’streaming de l’Ajuntament de Blanes, on hi ha un enllaç específic on s’hi estan allotjant tots els continguts audiovisuals de la contesa electoral 2023: https://municipals.blanes.cat/2023/



Per fer-ho possible, un equip de professionals del món de l’audiovisual ja portava temps dissenyant i preparant els diferents ingredients que cal tenir engranats perquè tot pugui sortir en condicions. La periodista gironina Aída Fuentes –que ja s’havia encarregat d’entrevistar els i l’alcaldable de les 13 candidatures, així com el Debat Electoral del 24 de maig- també va qui va presentar i conduir l’Especial Informatiu de la Nit Electoral d’ahir.



L’especial informatiu es va emetre en directe des del plató muntat expressament per a la ocasió al Passeig de Dintre, davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes. Per fer l’anàlisi dels primers resultats que es van anar obtenint es va comptar amb la col·laboració de dos periodistes blanencs, Joan Ferrer i Quim Rutllant, així com dos observadors de la política local coneixedors de la matèria: Jordi Gaitan i Dani Caparrós.

Emissió en directe del Ple de Constitució del nou Ajuntament el 17 de Juny

La propera emissió especial que també es podrà seguir en directe per TV La Selva, Ràdio Blanes i l’streaming tant de TV La Selva com de l’Ajuntament de Blanes, tindrà lloc d’aquí a tres setmanes. Serà el dissabte 17 de Juny a les 12 h del migdia, quan s’ha de celebrar el Ple de Constitució del nou Ajuntament de Blanes, el proper mandat 2023-2027.



En aquesta ocasió l’escenari serà el Teatre de Blanes, on s’haurà habilitat exclusivament per a la ocasió una reproducció de l’hemicicle que hi ha a la Sala de Plens amb els 21 regidors i regidores. Durant la sessió, la més especial de totes les que es fan al llarg de l’any, prendran possessió tots i totes les edils, així com també el nou alcalde del futur mandat.



Data de realització: 05/29/2023 | Data de la darrera actualització: 05/29/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300