Focs de Blanes 2019

Inici

Poster dels focs 2019

Cartell edició 2019


INSTAGRAM #focsdeblanes TWITTER #focsdeblanes

Ajuntament de Blanes

Presentació

Menú Inici

Turisme de Blanes

Benvinguts a la web dels Focs de Blanes. Desitgem que aquestes pàgines us siguin útils si voleu assistir al nostre concurs de focs d’artifici, que ja és un dels més importants de tota Europa.

Gràcies per visitar el nostre lloc web, esperem tenir-vos ben aviat a Blanes.

Ajuntament de Blanes

Menú

Bases dels Focs

Inici

Bases 2019 en PDF 4540 Kb

En el supòsit que es detecti alguna contradicció en la redacció de les bases entre la versió catalana, la versió castellana i la versió anglesa, prevaldrà sempre la versió en llengua catalana.

L'Ajuntament abona a cada pirotènia participant un import màxim de 19.000 euros.

S'estableix per al primer classificat un premi de 6.000 euros i de 2.000 euros per el segon classificat

La pirotècnia classificada en primer lloc serà convidada a realitzar:

  1. El castell de focs d’artifici de les festes de Santa Cristina, organitzat per l’Ajuntament de Lloret de Mar, el dia 26 de juliol de 2020 per un import mínim de 15.000 euros en els termes que s’estableixin en el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Blanes i l’Ajuntament de Lloret de Mar.
  2. I serà seleccionada per participar al concurs que es celebri l'any següent.

Ajuntament de Blanes

Menú

Guanyador

Inici

PIROTÈCNIA VALENCIANA

Llanera de Ranes

VALÈNCIA

Guanyador edició 2019, va disparar el dijous 25.

Notícia a la web blanes.cat

Ajuntament de Blanes

Dimarts 23

Menú Inici

PIROTÈCNIA HERMANOS FERRÁNDEZ

Beniel

MURCIA

PIROTECNIA HERMANOS FERRÁNDEZ
http://www.pirotecniahermanosferrandez.com

Els orígens de Hnos Ferrández es remunten a l'any 1892, quan l'art de la Pirotècnia es va convertir en una tradició que ha anat passant de generació en generació. Actualment està regentada per quatre germans, fills d'Antonio Ferrández, que tenen una experiència de més de 60 anys en el sector.

Leo Ferrández -dissenyador de l’espectacle- és un dels valors més importants de la pirotècnia actual, que combina el so i la llum d'una manera molt particular. La innovació i la tradició són el segell característic d'aquesta empresa, en què la creativitat és molt present en cadascun dels seus espectacles.

Amb material pirotècnic d’una qualitat excel·lent i guanyadora del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava els anys 2017 i 2018, Hermanos Ferrández torna a Blanes amb ganes de reeditar el títol de campiona, per tercera vegada consecutiva, i de sorprendre el públic i la crítica amb les seves novetats i creacions en focs d’artifici.

PIROTECNIA HERMANOS FERRANDEZ

Ajuntament de Blanes

Dimecres 24

Menú Inici

PIROTÈCNIA POLEGGI

Canepina VT

ITÀLIA

PIROTÈCNIA POLEGGI
https://pirotecnicapoleggi.it

Aquesta empresa fou fundada l’any 1850 pel mestre Annunziato Poleggi, seguint la tradició dels seus avantpassats, grans mestres en l'art de la pirotècnia. L’any 1915 van ser guardonats al congrés de Milà, amb pergamí i medalla d'or, pels millors efectes especials i pirotècnia.

La Pirotècnia Poleggi destaca per haver tramés l’art i la passió pirotècnica de pares a fills, i ha aconseguit una àmplia varietat de grans èxits en espectacles i competicions pirotècniques tant a Itàlia com a l’estranger. L’objectiu de la pirotècnia és el de sorprendre el públic i oferir grans emocions amb els seus espectacles.

Molt hàbil a l'hora de configurar i disparar focs artificials, Angelo Poleggi és el dissenyador de la companyia i qui s'ocupa de la planificació artística, tecnològica, escenogràfica i de sincronia en espectacles pirotècnics i piromusicals.

Del seu recent currículum destaquen el 1r Premi “XXVIII Concurso Internacional de Fuegos Artificiales de Bilbao” (2018) i el 1r Premi del “Concurs Internacional de Focs d’Artifici Ciutat de Tarragona” (2018), així com la seva participació al “52º Concurso Internacional de Fuegos Artificiales de San Sebastián” (2017) i el prestigiós “Malta International Fireworks Festival” (2016).

PIROTECNIA POLEGGI

Ajuntament de Blanes

Dijous 25

Menú Inici

PIROTÈCNIA VALENCIANA

Llanera de Ranes

VALÈNCIA

PIROTECNIA VALENCIANA
http://www.pirotecniavalenciana.com

La Pirotècnia Valenciana fou fundada per Manuel Crespo Ortells l’any 1965 i dirigida, des de l’any 1992, pel seu fill José Manuel Crespo Vidal que, amb només 17 anys, es va convertir en el pirotècnic més jove d'Espanya i actualment està valorat com un dels millors dissenyadors de focs d’artifici del nostre temps.

Considerada una de les més importants del sector, la Pirotècnia Valenciana és una fidel representant de l’esperit tradicional de l’art pirotècnic valencià i de la seva reinterpretació a partir de l’aplicació de les noves tecnologies en el disseny d’espectacles pirotècnics.

Del seu extens currículum en festivals i concursos nacionals i internacionals, els darrers premis que ha obtingut han estat: 1r Premi “XXV Concurso Internacional de Fuegos Artificiales de Bilbao” (2015), 2n Premi -Concha de Plata- del “52 Concurso Internacional de Fuegos Artificiales de San Sebastián” (2015), 1r Premi del “Concurs Internacional de Focs d’Artifici Ciutat de Tarragona” (2016).

PIROTECNIA VALENCIANA

Ajuntament de Blanes

Divendres 26

Menú Inici

PIROTÈCNIA GIRONINA

Pedrlaba

VALÈNCIA

PIROTÈCNIA GIRONINA
http://www.gironina.com

Gironina SL és una empresa de referència dins del sector de la pirotècnia recreativa després d’una llarga trajectòria des dels seus inicis l’any 1950.

L’empresa ha experimentat un creixement meteòric en el món del grans espectacles des de la seva transformació a l’any 2012, incorporant gent jove, amb la consegüent inclusió de noves idees, en combinació amb un equip experimentat. L’aparició de la Gironina com una empresa innovadora i fiable en els focs d’artifici professionals ha sorprès fins i tot el seu propietari Eduard Conillera Alberti, que afirma que l’èxit “ha arribat més aviat del que esperava”

Premis destacables obtinguts:

Logroño (19.09.2018) Primer premi en el “XI Concurso Internacional de Fuegos Artificiales de las Fiestas de San Mateo”

Alacant (16.06.2018) Primer premi Concurs “d’Espectacles Pirotècnics Fogueres de Sant Joan” Castells de Focs Artificials

Alacant ( 27.06.2016) Segon premi Concurso “d’Espectacles Pirotècnics Fogueres de Sant Joan” Castells de Focs Artificials

Bilbao (17.08.2014) Primer premi del públic del Castell d’exhibició en el “XXIV Gran Premio Internacional Villa de Bilbao” de Focs Artificials durant la “Aste Nagusia”

Tarragona ( 04.07.2013) Segon premi en el 23è Concurs Internacional de Focs Artificials “Ciutat de Tarragona”

PIROTÈCNIA GIRONINA

Ajuntament de Blanes

Dissabte 27

Menú Inici

PIROTÈCNIA ZARAGOZANA

Zaragoza

ARAGÓ

PIROTÈCNIA ZARAGOZANA
http://www.pirotecniazaragozana.com

Fundada el 1860, la Pirotècnia Zaragozana és una de les empreses més veteranes del panorama pirotècnic espanyol. Va començar en un petit taller situat en un barri rural de Saragossa, regentat per Ángel Sanz, i es va anar transformant al llarg dels anys en una veritable fàbrica de focs artificials, sempre en mans de la mateixa família.

Aquesta tradició, transmesa de generació en generació, juntament amb una constant innovació, converteix la Pirotècnia Zaragozana en sinònim de prestigi i qualitat a tot el món. Al llarg de la seva trajectòria ha obtingut nombrosos premis i guardons de prestigi internacional.

Aquesta tradició, transmesa de generació en generació, juntament amb una constant innovació, converteix la Pirotècnia Zaragozana en sinònim de prestigi i qualitat a tot el món. Al llarg de la seva trajectòria ha obtingut nombrosos premis i guardons de prestigi internacional

Des del 2017 Pirotènia Zaragozana compta amb la direcció de Luis Brunchú, pirotècnic de la quarta generació d’aquesta reconeguda família.

PIROTÈCNIA ZARAGOZANA

Ajuntament de Blanes

Dijous 26

Menú Inici

PARENTE FIREWORKS GROUP, SRL

Melara

Itàlia

PARENTE FIREWORKS GROUP, SRL
http://www.parente.it

Els orígens del Parente Fireworks es remunten a la fi del segle XIX, al sud d'Itàlia. El 1951, els hereus del fundador van deixar el sud per traslladar-se a Melara, al nord-est d’Itàlia, on van construir una nova fàbrica en una àrea de 3.000 m2, a partir de llavors la història de Parente Fireworks creix constantment i el seu nom es reconeix cada vegada més a nivell internacional.

La creativitat, el disseny i la innovació són les característiques principals d’aquesta empresa, i la màgia dels seus espectacles ha viatjat per tot el món, amb una fabricació pròpia en què la innovació en materials ha portat l’empresa a fabricar artificis d’última generació per a grans esdeveniments com la inauguració dels Jocs del Mediterrani, l’Estadi Nacional de Qatar, les festes del Redemptor i de l’Scuderia Ferrari , entre d’altres.

Vells coneguts a Blanes, on han portat espectacles d’una bellesa extraordinària, tot un luxe per a la nit de Santa Anna.

PARENTE FIREWORKS GROUP, SRL

Ajuntament de Blanes

Consells de Seguretat

Menú Inici

El departament de Protecció Civil de l'Ajuntament de Blanes informa:

Suggeriments:

Mesures de seguretat

Telèfons del Centre Receptor d'Alarmes:

Cartell avís Policia

Ajuntament de Blanes