Focs de Blanes 2018

Inici

Poster dels focs 2018

Cartell edició 2018


INSTAGRAM #focsdeblanes TWITTER #focsdeblanes

Ajuntament de Blanes

Presentació

Menú Inici

Turisme de Blanes

Benvinguts a la web dels Focs de Blanes. Desitgem que aquestes pàgines us siguin útils si voleu assistir al nostre concurs de focs d’artifici, que ja és un dels més importants de tota Europa.

Gràcies per visitar el nostre lloc web, esperem tenir-vos ben aviat a Blanes.

Ajuntament de Blanes

Menú

Bases dels Focs

Inici

Bases 2018 en PDF 5321 Kb

En el supòsit que es detecti alguna contradicció en la redacció de les bases entre la versió catalana, la versió castellana i la versió anglesa, prevaldrà sempre la versió en llengua catalana.

L'Ajuntament abona a cada pirotènia participant un import màxim de 19.000 euros.

S'estableix per al primer classificat un premi de 6.000 euros i de 2.000 euros per el segon classificat

La pirotècnia classificada en primer lloc serà convidada a realitzar:

  1. El castell de focs d’artifici de les Fires de Sant Narcís 2018, per un import màxim de 15.125 euros en el termes que s’estableixin en el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Blanes i l’Ajuntament de Girona.
  2. El castell de focs d’artifici de les festes de Santa Cristina, organitzat per l’Ajuntament de Lloret de Mar, el dia 26 de juliol de 2019 per un import mínim de 15.000 euros en els termes que s’estableixin en el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Blanes i l’Ajuntament de Lloret de Mar.
  3. I serà seleccionada per participar al concurs que es celebri l'any següent.

Ajuntament de Blanes

Menú

Guanyador

Inici

PIROTÈCNIA HERMANOS FERRÁNDEZ

Beniel

MÚRCIA

Guanyador edició 2018, va disparar el dimarts 24.

Notícia a la web blanes.cat

Ajuntament de Blanes

Dissabte 21

Menú Inici

CABALLER FX-GLOBAL FOC

Moncada

València

CABALLER FX-GLOBAL FOC
http://www.caballerfx.es

Caballer FX és una empresa relativament jove fundada el 2004, però amb forts antecedents en el sector per la línia familiar Zamorano-Caballer.

L'actual directora artística i mestra artificiera, M. José Lora Zamorano, és la cinquena generació d'una família que va començar la seva activitat al món de la pirotècnia l'any 1877 i que confirma la presència, cada cop més habitual, de les dones en un sector tradicionalment masculí.

Sota la seva direcció la pirotècnica ha destacat, gràcies a personal tècnic altament especialitzat, en la manipulació, muntatge i disparament de tot tipus de focs d’artifici dirigits a un mercat exigent en qualitat i seguretat, amb focs fabricats en les seves instal·lacions de Vilamarxant (València), de més de 200.000 m2 i 25.000 kg d’emmagatzematge.

Entre els seus èxits més importants destaquen la Concha d’Or de Sant Sebastià de 2011 i el 2n premi del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava de 2015.

CABALLER FX-GLOBAL FOC

Ajuntament de Blanes

Diumenge 22

Menú Inici

PIROTÈCNIA PYROITALY, SNC

Cavriago (RE)

Itàlia

PIROTÈCNIA PYROITALY, SNC
http://www.pyroitaly.com

La pirotècnia Pyroitaly es va fa fundar l’any 2003. La seu està situada al nord d’Itàlia i, gracies a la seva posició central en el territori, empreses de tot Europa utilitzen els seus serveis.

Els dos socis, Piero Fiorini i Giusseppe Bottazzi, tenen una gran passió pels focs d’artifici, creuen que el foc per si mateix provoca una gran atracció, però en els últims anys, amb les noves tecnologies es poden fer coreografies extraordinàries.

L’empresa té com a objectiu principal la realització d’espectacles seguint una lògica innovadora que uneix les tecnologies més modernes, en què els focs es disparen amb una dinàmica coreogràfica que combina efectes aeris amb artificis del màxim nivell.

Han dut a terme grans esdeveniments a Itàlia i a l’estranger; entre d’altres, van ser els guanyadors del Festival de Malta de 2017.

PYROITALY, SNC

Ajuntament de Blanes

Dilluns 23

Menú Inici

LA PIROTECNICA SAGL

Ascona

Suïssa

LA PIROTECNICA SAGL
http://www.lapirotecnica.ch

L'empresa va ser fundada en la primera meitat dels anys trenta, quan un jove, Guido Pancaldi, va començar a vendre focs artificials a la ciutat d’Ascona interessat en la gran tècnica del foc.

En les dues últimes dècades, el negoci ha passat a mans dels joves germans Andrea i Lucca Colombo, que continuen exercint la seva activitat amb gran dedicació i serietat, després d’una llarga col·laboració amb Raffaello Duca.

Renovada en els últims anys, la companyia està estructurada en un cos tècnic que assaja amb diverses combinacions pirotècniques a fi d'aconseguir creacions cada vegada més sofisticades amb la finalitat de portar espectacles emocionants i segurs.

La Pirotecnica Sagl treballa en la preparació i disseny de grans espectacles de focs sobre terra i aigua, destaquen, entre d’altres, la seva participació en les celebracions del dia nacional de Suïssa, que se celebra l’1 de d’agost, i la seva cita anual de Locarno de Luci e Ombre (un dels esdeveniments més grans a Suïssa), que proporciona una rica mostra d'uns 35 minuts amb morters col·locats en 24 bases.

LA PIROTECNICA SAGL

Ajuntament de Blanes

Dimarts 24

Menú Inici

FUEGOS ARTIFICIALES HERMANOS FERRÁNDEZ

Beniel

Múrcia

PIROTÈCNIA PYROITALY, SNC
http://www.pirotecniahermanosferrandez.com

Hermanos Ferrández és una empresa d'orígens centenaris i amb arrels familiars vinculades des de fa més de 100 anys a l'art de la pirotècnia. Actualment està regentada per quatre germans d'Antonio Ferrández, que tenen una experiència de més de 60 anys en el sector. Leo Ferrández és un dissenyador que innova en cada secció i que combina el so i la llum d'una manera molt particular, amb la qual cosa crea efectes amb una marca pròpia.

La innovació i la tradició són part d'aquesta empresa, en què la creativitat és molt present en cadascun dels seus espectacles.

El campió torna a Blanes un any més amb moltíssimes ganes, no únicament per guanyar, sinó per oferir un gran espectacle. La qualitat d’aquesta empresa ha quedat reflectida en aquests dos últims anys amb espectacles superbs i amb un acompanyament aquàtic espectacular. Ferrández ha millorat materials així com el disseny, en seccions inclou novetats i coreografies digitals d’última generació.

Les seccions de kamuro i les últimes novetats en artificis estaran presents un any més a la badia de Blanes, de la mà de Leo Ferrández, un dels joves dissenyadors del panorama pirotècnic nacional i internacional que any rere any sorprèn el públic i els crítics d’aquest art.

FUEGOS ARTIFICIALES HERMANOS FERRÁNDEZ

Ajuntament de Blanes

Dimecres 25

Menú Inici

PIROTÈCNIA XARAIVA

Verín

Galícia

PIROTÈCNIA XARAIVA, SL
http://www.xaraiva.com

Pirotecnia Xaraiva és una empresa gallega familiar que no ha parat de créixer des de 1960 fins a convertir-se en un punt de referència de la pirotècnia a Espanya. Des de 1993 treballen en una fàbrica de nova construcció on fabriquen tot tipus de material pirotècnic de tradició gallega.

Eva Do Esperito Santo, hereva del negoci familiar del seu pare, Luis —tot un referent en aquest art—, i Quique Martín són els encarregats del disseny dels espectacles, que tenen una estructura sòlida, amb seccions d’autèntic luxe i amb un segell inconfusible fruit dels anys d’experiència i de les arrels de l’escola galaicoportuguesa.

Tornen a Blanes amb moltes ganes, amb un espectacle sòlid i amb la força característica de l’escola gallega, que els va fer campions de campions a Bilbao on van guanyar empreses de molt de pes dins l’àmbit internacional.

PIROTÈCNIA XARAIVA

Ajuntament de Blanes

Dijous 26

Menú Inici

PARENTE FIREWORKS GROUP, SRL

Melara

Itàlia

PARENTE FIREWORKS GROUP, SRL
http://www.parente.it

Els orígens del Parente Fireworks es remunten a la fi del segle XIX, al sud d'Itàlia. El 1951, els hereus del fundador van deixar el sud per traslladar-se a Melara, al nord-est d’Itàlia, on van construir una nova fàbrica en una àrea de 3.000 m2, a partir de llavors la història de Parente Fireworks creix constantment i el seu nom es reconeix cada vegada més a nivell internacional.

La creativitat, el disseny i la innovació són les característiques principals d’aquesta empresa, i la màgia dels seus espectacles ha viatjat per tot el món, amb una fabricació pròpia en què la innovació en materials ha portat l’empresa a fabricar artificis d’última generació per a grans esdeveniments com la inauguració dels Jocs del Mediterrani, l’Estadi Nacional de Qatar, les festes del Redemptor i de l’Scuderia Ferrari , entre d’altres.

Vells coneguts a Blanes, on han portat espectacles d’una bellesa extraordinària, tot un luxe per a la nit de Santa Anna.

PARENTE FIREWORKS GROUP, SRL

Ajuntament de Blanes

Consells de Seguretat

Menú Inici

El departament de Protecció Civil de l'Ajuntament de Blanes informa:

Suggeriments:

Mesures de seguretat

Telèfons del Centre Receptor d'Alarmes:

Cartell avís Policia

Ajuntament de Blanes